Onderstaand vind u de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij stuur dan een mailtje naar klantenservice@trioticket.nl

Indien de organisatie)* dit toestaat kunt u tot 48 uur voor aanvang u uw toegangskaart nog wijzigen naar een andere beschikbare tijd van hetzelfde evenement. Indien het mogelijk is om uw reservering te annuleren, dan kunt u uw tickets omzetten naar vouchertegoed. Het tegoed kunt u dan weer gebruiken voor een volgende edite of een andere sample sale op TRIOTICKET.nl
Het vouchertegoed bij TrioTicket is 24 of 36 maanden geldig na uitgifte. Het is niet mogelijk om het voucher tegoed te laten uitbetalen.


Op basis van de Wet Koop op Afstand kunt u uw aankoop niet ontbinden. De koop en verkoop van kaarten valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 7:46i lid 3BW die ziet op tijdsgebonden producten. Ten aanzien van deze tijdsgebonden producten is bepaald dat ze (vanwege hun tijdsgebonden karakter) niet geretourneerd kunnen worden. U kunt dit nog nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit
 
)* Niet voor ieder evenement is het mogelijk om uw kaarten om te zetten naar een andere dag of tijd. Ook is het niet altijd mogelijk om uw kaarten te annuleren en om te zetten naar voucher tegoed.
 
Voor alle evenementen die wegens een coronamaatregel zijn geannuleerd is het vouchertegoeg geen 24 maanden geldig maar 36 maanden.

Je kunt het vouchertegoed gebruiken voor alle sample sales en andere evenement van TrioTicket (www.trioticket.nl). De voucher kun je gebruiken tijdens het boekingsproces. Zodra je je eerder gebruikte mailadres gebruikt komt je vouchersaldo automatisch in beeld. Om de voucher te verzilveren, dien je ook de vouchercode te bezitten. Deze kun je indien je deze niet hebt direct opvragen.. Afhankelijk van je saldo en de kosten voor de nieuwe reservering wordt de reservering verder verwerkt.

Het is niet mogelijk om de kosten voor een samplesale of ander evenement terug te vragen. Bij het niet doorgaan van een evenement deze omgezet naar een nieuwe datum of wordt het betaalde bedrag omgezet naar een voucher..

De voucher is te verzilveren voor alle evenementen op www.trioticket.nl. Hieronder vallen diverse kleinschalige sample sales op de korte termijn, maar uiteraard ook voor de toekomstige edities van de FashionDays.

Alle vouchertegoeden die zijn verstrekt na opheffingen van alle corona maatregelen op 23 maart 2022 zijn 24 maanden geldig.
 
De vouchertegoeden die zijn uitgegeven tijdens de corona maatregelen zijn 36 maanden geldig na de datum van uitgifte. Inmiddels is deze periode verstreken en zijn dus alle tegoeden niet meer geldig.
 
Het aanbod staat op www.trioticket.nl of www.fashiondays.nl
 
 

Alle nieuwe reserveringen na 15 maart 2020 vallen onder het refund beleid. Dat betekend dat indien een evenement wordt afgelast de tickets automatisch worden omgezet naar een voucher. De vouchers die zijn uitgegeven wegens een corona maatregel 36 maanden geldig na uitgifte.
Alle vouchertegoeden die zijn verstrekt na opheffingen van alle corona maattregelen op 23 maart 2022 zijn 24 maanden geldig.
 
 

 eTickets die niet niet persoonsgebonden zijn zijn overdraagbaar. U kunt dus, als u zelf verhinderd bent, uw eTicket aan iemand anders geven. Voor tickets die wel persoonsgebonden zijn is het aan de organisator van het evenment  of overdracht mogelijk is. Neem daarvoor dus altijd contact op met de organisator.
 
Let wel op dat zodra een ticket is gebruikt er geen recht is om deze nogmaals te gebruiken.
 
Uitsluitend de originele koper van de toegangskaarten kan gebruikmaken van de klantenservice.